Rochii de mireasa

Esti aici: Homepage > Articole > Rochii de mireasa
Email

Cea mai exigenta si capricioasa mireasa va gasi in salonul nostru de rochii de mireasa, o gama variata de de rochii din colectiile a anului 2012. Casatoria - este un eveniment important in viata fiecarei domnisoare, ea aduce o multime de griji, concomitent si experienta. Din acest motiv, am incercat sa facem tot posibilul ca alegerea rochiei de mireasa sa fie insotita doar de emotii pozitive. Mireasa este una din personajele principale ale nuntii. Respectiv rochia de mireasa este elementul de baza in crearea imagiinii unei mirese, rochia trebuie sa puna accent pe frumusetea miresei si personalitatea ei.
Rochii de mireasa a anului 2012 au urmatoarele tendinte: colectiile sunt pline de nuate de roz fin, culoarea sampaniei, si nuantele cream, insa culoarea alba a rochiilor de mireasa oricum va ramine pentru totdeauna moderna.

Vezi colectiile de Rochii de MIreasa de la MariajLux:


Rochii de Mireasa Alma Novia
Rochii de Mireasa Cosmobella
Rochii de Mireasa Demetrios  Rochii de Mireaza Alma Novia
Rochii de Mireasa Cosmobella
 
Rochii de Mireasa Papilio
Rochii de Mireasa Daniel Degli Onofri
Rochii de Mireasa Ian Stuart
 Rochii de Mireasa Papilio
 Rochii de Mireasa Daniel Degli Onofri  Rochii de Mireasa Ian Stuart


Mireasa anului 2012 este imbracata in rochie cu designul classic, care la rindul sau e imbinat cu tendinte moderne si utilizeaza materiale de cea mai buna calitate. Imaginea miresei din acest an e plina de rafinament, modestie si eleganta.
In salonul nostru vei gasi rochii de mireasa la preturi  avantajoase, unde calitatea si deservirea este la un nivel inalt. Va propunem sa faceti cunostinta cu rochii de mireasa online, pe site-ul nostru gasiti un catalog larg de rochii de mireasa, datorita caruia alegerea rochiei va devini o placere. Catalogul nostru a devenit mai convenabil pentru utilizatori si va ofera o oportunitate de a face cunostinta cu modelele de rochii noi din colectiile: Alma Novia, Demetrios, Ian Stuart, Papilio, Daniel Degli Onofri, Cosmobella si alte branduri.

MariajLux mai ofera si o colectie larga de Rochii de Seara.


O varietate de modele si stiluri, design original si unicitatea fiecarei rochie te va uimi! Noi stim cat este de important pentru o mireasa ziua nuntii, si cit e de important de a arata perfect.

Mirii isi pot gasi costumul perfect de la Pat Maseda&Carlo Pignatell.

O nuata aparte o au colectiile de Rochii de Mireasa Spaniole.