Rochii de mireasa Demetrios

Esti aici: Homepage > Articole > Rochii de mireasa Demetrios
Email

Rochii de Mireasa Demetrios

Brandul Demetrios - este recunoscut in intreaga lume prin maretia gustului, si un cuplu armonios de eleganta si ispiratie.
Nenumarate reviste publica fotografii socante cu modele ale colectiilor sale. Rochii de mireasa Demetrios – sunt niste perle rare, superbe si gratioase, prezentate in doua mii de buticuri de prestigiu in mai mult de patruzeci de tari din intreaga lume. Personalitatea si reputatia impecabila a lui Demetrios,capacitatea lui de a vedea finetea ,delicatetea si fragilitatea mireasei , l-a facut pe Demetrios sa devina un designer de nunta celebru .


Eleganta si luxul inerent al rochiilor de mireasa Demetrios a dus la izbucnirea efervescenta a lor in piata de nunta si in inimile de mireselor. Putini sunt care pot rezista la farmecul hainelor sale, care ocupa primele pagini ale publicatiilor celor mai renumite reviste de nunta ce sunt in voga.

Rochii de Mireasa Demetrios Rochii de Mireasa Demetrios Rochii de Mireasa Demetrios

Demetrios - designer de nunta cu renume mondial, a cucerit America.
Stilul celebrului designer se determina printr-un singur cuvant - Lux. Colectiile de rochii de mireasa Demetrios, ale acestui acestui grec american, deja pe parcursul multor decenii fascineaza intreaga lume. Cea mai mare companie din SUA ofera rochii de mireasa si de seara "Demetrios» si «Cosmobella" pentru curtile regale din Europa, shehilor arabi si magnatilor japonezi.


Rochii de mireasa Demetrios prezinta armonia fantastica a matasei, a dantelei de tafta, a perlelor si florilor. Corset, brodat cu margele mici si cusute in fir de aur, cu insertii de «Swarovsky» (unice pietre fatetate de cristal, care sunt cel mai bun simulator de diamante din lume, reprezentand o valoare mare pentru toate casele de haute couture - Chanel, Christian Dior, Givenchy ...)


Casa de rochii de mireasa Demetrios este celebra si prin rochiile elegante de bal de cea mai inalta clasa. Modele de rochii de mireasa si de seara, cu trenuri detasabile, aduc mireselor celebre bucurie de nedescris ....
Astazi miresele noastre frumoase se pot rasfata de rochiile lui de mireasa superbe, dansind la nunta intr-o rochie de mireasa eleganta din noua colectie «Demetrios».

MariajLux mai ofera si o colectie larga de Rochii de Seara.

O varietate de modele si stiluri, design original si unicitatea fiecarei rochie te va uimi! Noi stim cat este de important pentru o mireasa ziua nuntii, si cit e de important de a arata perfect.

Mirii isi pot gasi costumul perfect de la Pat Maseda&Carlo Pignatell.

Colectia integrala de Rochii de MIreasa de la MariajLux:

Rochiile de mireasa Ian Stuart

Rochii de mireasa Cosmobella

Rochii de mireasa Luna Novias

Rochii de mireasa Daniel DegliOnofri

Rochii de mireasa Papilio

Rochii de mireasa Demetrios

Rochii de mireasa Alma Novia

Rochii de mireasa spaniole